Lipoaspirație

LIPOASPIRATIE- fara grăsime nedorită

Prin operatia estetica de Lipoaspiratie, (denumita si liposuctie sau lipoplastie) se indeparteaza grasimea localizata nedorit in diferite zone ale corpului: abdomen, coapse, solduri, fese,brate, față, gat.

Dr. Florin Juravle realizeaza frecvent aceasta procedura  folosind ce ami buna, mai sigura si mai precisa tehnica:  “super-wet technique“. De regula este necesara doar anestezia locala.

liposuctie juravle 04 abdomen femeie

Când grăsimea se depune fix unde NU vrei!

... si mai mult decat atat, nu reusesti nicicum sa scapi de ea!
Acum solutia e simpla!

Totul despreLipoaspiratie

Liposuctie prin “Super-Wet technique”

Dr. Florin Juravle foloseste tehnica tehnica superwet (sau prin intumescenta) pentru a realiza lipoaspiratia /liposculptura. Asemenea esteticienilor de renume din intreaga lume, considera ca aceasta tehnica este in momentul de fata, cea mai buna, cea mai sigura, cea mai  precisa, cu o recuperare excelenta.   

Iata si cum se realizeaza lipoaspiratia super-wet: 

Se fac niste incizii minuscule in apropierea zonelor de tratat.  Uneori incizia este atat de mica incat nu necesita fire de sutura.

Prin acele micro-incizii introduc canule de marimi variabile.

Mai intai se injecteaza o solutie (amestec de solutie salina cu adaos de adrenalina, anestezic local si bicarbonat de sodiu). Astfel, grasimea este mobilizata si extrasa prin folosirea unui vacuum. Pentru zone mici /medii Dr. Juravle foloseste seringi vacumizate

Lipoaspiratia – procedura inalt individualizata 

… altfel spus, succesul acestei interventii depinde in egala masura de:

 • medicul care realizeaza operatia – tehnica si indemanarea;
 • datele proprii pacientului, diferite de la caz la caz : cat de gros si mai ales cat de dens este tesutul gras, de tonusul si elasticitatea pielii.

Transfer de grăsime acolo unde ESTE nevoie de volum!

Tot serigi se folosesc atunci cand se doreste transferarea grasimii suctionate in alte zone ale corpului, pentru a creste volumul zonei acceptoare (de exemplu la nivelul buzelor) prin microlipofiling. Se pot folosi si pentru tratamentul ridurilor profunde, pentru volumul feselor, (NOU) pentru cea mai noua tehnica de implant mamar

Zona aspirata se panseaza intr-un conformator special pentru a ajuta pielea sa se ‘plieze’ pe noul continut. Uneori sunt necesare interventii secundare pentru a indeparta pielea in exces.

UNDEse poate face lipoaspiratia?

Lipoaspiratia se poate face pentru urmatoarele zone: 

Zonele pe care se poate face lipoaspiratie - Dr Juravle
Zone Lipoaspiratie
 • abdomen
 • talie
 • solduri
 • coapse
 • fese
 • genunchi (partea interioara)
 • gambe
 • glezne
 • brate 
 • gat
 • obraz/ barbie

CINE poate face operatia?

Lipoaspiratia este tratamentul ideal pentru a obtine o remodelare a unor zone in care apare grasime localizata. 

Candidatii ideali pentru acest tip de interventie sunt persoanele adulte, femei sau barbati, de orice varsta, cu masa corporala cuprinsa intr-un interval de plus/minus 30% din valoarea ideala, cu pielea ferma si elastica si cu un bun tonus muscular

Atentie!

Lipoaspiratia NU este o metoda de slabire!

Lipoaspiratia NU este un tratament pentru obezitate!

Lipoaspiratia NU este un tratament eficient pentru celulita sau vergeturi! 

INAINTE si DUPĂ lipoaspiratie

Ce trebuie sa faci înainte de liposuctie

In cursul consultatiei, Dr. Florin Juravle  iti va prezenta un set se indrumari precise, care difera in functie tipul de anestezie pe care esteticianul hotaraste sa o aplice in cazul tau. Astfel, vei fi informata cu privire la medicatie, fumat si alte masuri specifice. 

Ce trebuie sa faci după de operatie?

Cum te simti dupa operatie? 

 

Desigur ca lucrurile stau diferit in functie de tipul de anestezie si cat de mare a fost suprafata/ cat de mare a fost cantitatea de grasime extrasa. 

Totusi, se pot trasa cateva concluzii: 

Durerea – nu  este la un nivel crescut ci din contra, unele paciente o descriu mai degraba ca pe o jena, un inconfort. In orice caz in timp in prima saptamana aceasta va fi tinuta sub control cu analgezice si poate continua si in saptaman ce urmeaza daca va fi cazul. 

Vindecarea 

Lipoaspiratia este o operatie din ce in ce mai accesata si pentru faptul, in ultimii ani tehnica super-wet s-a perfectionat iar vindecarea se produce mai repede, cu mai putina durere. 

Atentie!

Pentru o vindecare mai buna, mia rapida Dr Florin Jravle recomanda sa incepeti sa faceti miscare moderat, cat mai curand. Este foarte important pentru prevenirea emboliilor si grabeste vindecarea. 

Plaga operatorie in sine se vindeca repede, intre 3-10 zile, in functie de dimensiune dar si de specificitatea pacientului. Procesul de vindecare in ansamblu continua timp de mai multe saptamani. 

Trebui sa va asteptati sa aveti edeme si echimoze (umflaturi si vanatai), nu va ingrijorati, fac parte din vindecarea normala. Vânataile (uneori chiar nu apar) se vindeca, in medie in aprox. 7 zile. , iar edemul poate dura ceva mai mult, aprox. 1 luna. 

Uneori, pacientii pot simti o usoara amorteaza a zonei liposuctionate, dar si aceast dispare treptat in max. 2 luni. 

Cicatricile: intrucat se fac niste incizii extrem de mici (micro-incizii) de cele mai multe ori cicatricile sunt extrem de fine si mici, aproape insesizabile. Doctorul Juravle nici nu foloseste fire de sutura in majoritatea cazurilor ceea ce face ca vindecarea sa se faca si mai estetic.

Un bandaj elastic, compresiv trebuie purtat 2 luni. (sau imbracaminte elastica specifica).  Acesta are rolul de a controla edemul care se dezvolta postoperator si de a comprima pielea pe noul continut.

Acceseaza si alte operatii estetice realizate cu o mare frecventa de catre Dr. Juravle precum: Rinoplastie , Mastopexie, Lifting corporal total

 

De ce poti apela laDr. Florin Juravle?

Alungire de penis
Alungire de penis

BOARD CERTIFIED PLASTIC SURGEON

Dr. Florin Juravle Membru al International Society of Aesthetic Plastic Surgery

medlife logo web 400px

SEF DE SECTIE | chirurgie plastica si estetica

Dr. Florin Juravle este seful sectiei de Chirurgie Plastica si Estetica in cadrul Spitatului de Ortopedie si Chirurgie Plastica MedLife, Bucuresti​

logo clinica estetica Statera Dr Florin Juracvle

Medicină si Chirurgie estetică

Clinica STATERA, clinica estetica si dermatologie premium din Bucuresti

Scroll to Top