profilul bombat

Mărire de Fese

(Transfer de grăsime proprie sau Implant fesier)

Modelarea posteriorului astfel incat sa se obtina mult doritul aspect bombat, rotund, senzual, este o operatie din ce ince mai ceruta. 

Dr. Florin Juravle realizeaza cu succes modelarea feselor prin 2 tehnici: transfer de grasime proprie (lipofilling) sau implant fesier.

Mărire de fese

Posteriorul bombat !

Cu asta cam toata lumea este de acord: un posterior bombat da intodeauna un plus de senzualitate si sex-appeal.

Dr. Florin Juravle recomanda:

Mărirea feselor cugrăsime proprie / Lifting brazilian

Alegerea Nr. 1 – pentru marirea feselor

Dr. Florin Juravle recomanda cu prioritate (atunci cand este posibil), metoda lipofilling-ului, respacrtiv a maririi volumului folosind grasimea proprie extrasa prin lipoaspiratie din alte zone ale corpului unde se afla in exces. 

Metoda este ultra-cumoscuta ca Brazilian But Lift” / Lifting de fese brazilian si este una din cele mai accesate proceduri estetice de cattre vedetele de la Hollywood. 

Conditia obligatorie care trebuie indeplinita sa puteti apela la aceasta procedura este sa exista suficient de multa grasime depusa in exces in alte zone. Altfel spus … daca sunteti  o persoana foarte slaba … operatia nu va fi posibila !

Care sunt avantajele procedurii? 

  • este o procedura considerata minim invaziva
  • uneori poate fi realizata chiar cu anestezie locala
  •  recuperarea este foarte rapida
  • aspectul este foarte natural
  • maxima acceptabilitate de care organism
 
lifting brazilian fese grasime proprie ilustratie juravle
Transferul grasimii din zonele unde s-a depus in exces catre fese

Etapa 1: Liposuctia

Se “extrage” prin liposuctie grasimea depusa in exces in anumite zone unde NU ne dorim (abdomen, solduri etc). Grasimea este special purificata si procesata. 

Dr. Juravle realizeaza incizii minore, care s evor vindeca rapid. De regula se lucreaza cu anestezie locala. Vezi mai multe detalii despre microlipofilling

Etapa 2. Transferul de grasime in fese

Dr. Florin Juravle va realiza modelarea feselor prin injectari precise ale grasimii extrase si prelucrate. Rezultatul: ceea ce numim “fund bombat”, cu fese mai pline si mai rotunde. 

“Un fund mai bombat” – cand este vizibil?

Rezultatul este vizibil imediat dupa procedura, insa definitivarea rezultatelor se produce in aprox. 3 luni.

Despre implantul fesier

Implantul de fesier din silicon reprezinta inca o varianta de modelare a regiunii gluteale (feselor).

Este o recomandare a Dr. Juravle mai ales pentru pacientele cu o constitutie slaba, fara grasime depusa in exces in alte zone, dar care totusi isi doresc un fund proieminent. In acest caz NU se poate realiza transferul de grasime, si atunci implantul vine ca o solutie extrem de viabila. 

Implanturile fesiere sunt produse fabricate de aceleasi firme ca si in cazul implanturilor mamare, au aceasi calitate si sunt de asemenea garantate pe viata de catre producatori.
Au forma rotunjita, marimi si proiectii diferite astfel incat sa se potriveasca oricarei paciente.

Implantul fesier este riscant?

NU este considerata o operatie cu risc marit, cu atat mai mult cu cat Dr. Juravle are experienta si specializarea necesara

Riscurile imediate sunt reprezentate de sangerari, inflamatie locala, infectie, dehiscenta plagilor (desfacerea suturilor), seroame, etc. La distanta poate apare cicatrizarea patologica, asimetrie, mobilizarea nedorita a unuia sau a ambelor implanturi, intoleranta la firele de sutura, etc.

 De asemenea exista riscul contracturii capsulare ca si in cazul maririi sanilor cu implanturi siliconice.

Cat dureaza perioada de recuperare dupa implantul fesier?

Recuperarea poate fi foarte rapida in cazul in care nu apar complicatii sau poate fi mai anevoioasa functie si de pragul de sensibilitate al pacientei.

Firele vor fi scoase in 12-14 zile. Incizia se face la nivelul santului subfesier. In aceasta zona cicatricea va fi foarte putin vizibila. Dupa extragerea materialului de sutura pacienta poate sa se spele si, dupa ce toate crustele au cazut, sa foloseasca produsele destinate remanierii cicatriceale.

In general dupa 2-3 saptamani de la interventie pacienta isi poate relua pozitia sezanda, initial pe un colac care sa fereasca zona implanturilor de presiunea prea mare.

Tmp de aprox. 8 saptamani trebuie sa va feriti de orice presiune directa asupra zonei, sezutul fara perna moale este interzis.

Rezultatele finale 

Aceasta operatie este intens personalizata, rezultatele depind destul de mult de la un pacient la altul, pot dura inre 3 si 6 lui. 

Totusi, cu o marja de siguranta, se considera ca rezultatele sunt finale dupa 6 luni.

Pana cand medicul esteticial considera ca vindecarea este complet finalizata, forma feselor sufera diverse modificari. 

Rezultatele sunt de foarte lunga durata, iar implanturile pot fi inlaturate oricand la cerere. 

Pret Lifting brazilian (marire fese cu grasime proprie) sau implant fesier

Ai in vedere ca preturile reflecta un inalt grad de specializare si supraspecializare a Dr. Juravle, expertiza internationala in chirurgie estetica, experienta de peste 20 ani si nu in ultimul rand conditii oepratorii la standarde internationale. 
 
 

Cat despre tehnica folosirii in estetica a grasimii proprii, Dr. Juravle este realizeaza in premiera in Romania operatia de implant mamar hibrid, folosind atat implant cat si grasime proprie, tehnica ce este considerata The Gold Standard in acest moment. 

De ce poti apela laDr. Florin Juravle?

Alungire de penis
Alungire de penis

BOARD CERTIFIED PLASTIC SURGEON

Dr. Florin Juravle Membru al International Society of Aesthetic Plastic Surgery

medlife logo web 400px

ȘEF DE SECTIE | CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA

Dr. Florin Juravle este seful sectiei de Chirurgie Plastica si Estetica in cadrul spitalului MEDLIFE /Spitalul de Ortopedie si Chirurgie Plastica​

Alungire de penis

CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA

Clinica estetica de top din Bucuresti. Tratamente si terapii de rejuvenare si remodelare corporala

Scroll to Top