Piele in exces dupa ce ai slabit foarte mult

Lifting corporal

(Total Body Lift)

Lifting-ul corporal Total este o operatie estetice de mare anvergura, pentru care este nevoie de un nivel maxim de specializare medicala si experienta. Cu siguranta nu este pentru incepatori! 

Se adreseaza primordial persoanelor care au fost obeze, femei sau barbati, care au reusit sa slabeasca zeci de kilograme, eventual prin operatii specifice la nivelul stomacului, dar care acum se confrunta cu piele si tesut care atarna. 

 Dr. Florin Juravle urmareste o corectie generalizata:  la nivelul bratelor, al sanilor, al abdomenului, al feselor, al coapselor, al genunchilor. 

persoana care slabit mult, lifting coporal, chirurgie post bariatrica

... nu doar mai suplu, ci si făra piele care atarnă!

Pielea care atarna este aspectul care nu te lasa sa te bucuri pe deplin de slabit. Lifting corporal rezolva cu succes problema excesului de piele

Totul despreLiftingul Corporal: piele in exces ce atarna

Operatie estetica care necesita expertiza medicala aparte

Dr. Florin Juravle este unul din (nu foarte multii) chirurgi esteticieni care au expertiza in chirurgia postbariatrica si experienta pentru o operatie estetica de asemenea anvergura. 

Interventia se va face doar in conditiile in care greutatea s-a stabilizat si nu mai exista riscul acumularilor ulterioare de grasime la nivel subcutanat.

Dr. Juravle poate face liftingul corporal total intr-o singura operatie, dar uneori recomanda  este sa fie facuta in 2-3 etape, astfel incat recuperarea pacientului sa fie cat mai buna. 

Cum se face operatia de lifting corporal total? 

Planul operator va fi personalizat de Dr Florin Juravle  in functie de prioritati, necesitati si dorinta pacientului dupa o analiza de caz riguroasa. 

De obicei se incepe liftarea tesuturilor de jos in sus; in cazul unor zone cum sunt bratele, abdomenul sau sanii nu exista influente din partea tesuturilor apartinand trenul inferior.

Lifting corporal Partial

Lifting Corporal TotalLifting-ul corporal poate fi facut si doar pe anumite zone ale corpului pe care vrem sa le imbunatatim estetic : au piele si musculatura lasata lipsita de fermitate.

Dr. Florin Juravle realizeaza cu succes de peste 20 de ani lifting estetic al unor parti corporale cum ar fi: lifting de coapse, lifting de brate, lifting de fese, atat la femei cat si la barbati. 

Lifting de brațe

Pielea lasata, care atarna la nivelul bratelor apare de regula dupa 40 de ani si, uneori nici sportul si nici alte metode nu o pot contracara. Lifting-ul chirurgical este o solutie.

Lifting Corporal Total 

Cu cat inaintam in varsta cu atat aceasta va fi mai accentuata si va necesita o corectie chirurgicala. Interventia presupune ascensionarea si excizia excesului tegumentar de la nivelul bratului, printr-o incizie care va fi plasata in axila. Aceasta incizie, in unele cazuri, va fi asociata cu o alta, dispusa in axul longitudinal al bratului, si care va fi pozitionata pe fata interna a acestuia.

Operatia se desfasoara sub anestezie generala pentru un confort cat mai bun pentru pacient. 

 

Lifting de coapse

Lifting-ul la nivelul coapselor consta in ascensionarea tesuturilor de la nivelul coapselor, mai ales a zonelor posterioane si interne, iar excesul de tegument este excizat ramanand o cicatrice in zone inghinala si/sau santul subfesier.

Lifting Corporal Total

Aceasta operatie se adreseaza pacientilor care prezinta o mare laxitate tegumentara in regiunea interna a coapselor, dar se aplica si pentru fetele anterioare si posterioare ale coapselor. Se aplica atat la femei cat si la barbati. Rezultatele sunt cu atat mai bune cu cat laxitatea tegumentara este mai redusa.

Operatia se desfasoara sub anestezie generala si poate fi asociata cu lifting-ul altor zone, cu lipoaspiratia sau lipectomia.

 

Lifting de fese

Atunci cand zona fesiera (gluteala) este flasca, atarna inestetic,  poate fi ridicata / ascensionata printr-o operatie care presupune excizia unei ‘fasii’ de tegument din regiunea soldurilor, circular. Aceasta tehnica va lasa o cicatrice circulara.

Operatia se adreseaza persoanelor care prezinta un exces tegumentar mare, dupa diete care au dus la pierderea de multe kilograme.

Se poate practica in acelasi moment operator cu abdominoplastia de corectie a excesului masiv tegumentar abdominal, care adesea merge si catre posterior, astfel incat printr-o incizie unica la nivelul abdomenului se corecteaza ambele probleme. De asemenea se poate asocia cu lipoaspiratia si /sau lipectomia pentru a obtine o cat mai buna modelare corporala.

 

CINE poate face operatia?

Deoarece aceasta interventie este de anvergura, este nevoie de anestezie generala. Bolile grave cardiopulmonare la care exista risc anestezic reprezinta o contraindicatie pentru aceasta operatie.

Bolile grave dermatologice, infectioase, casexiile si diabetul zaharat sunt de asemenea contraindicatii pentru efectuarea unei astfel de interventie chirurgicale.

Atentie!

Lifting-ul corporal total  NU este o metoda de slabire!

Liftingul corporal NU este un tratament pentru obezitate!

INAINTE si DUPĂ liftingul corporal

Ce trebuie sa faci înainte de operatie

In cursul consultatiei, Dr. Florin Juravle  iti va prezenta un set se indrumari precise, care se impun pentru a fi in acord cu protocolul de anestezie totala si cu conditiile operatorii si post-operatorii. Astfel, vei fi informata cu privire la medicatie, fumat si alte masuri specifice, analize de sange, cardio si alte investigatii. 

Ce trebuie sa faci după de operatie?

Cum te simti dupa operatie? 

Operatia se desfasoara sub anestezie generala si poate dura intre 3 si 7 ore, in functie de problemele de remediat. 

Este nevoie de spitalizare 24 de ore postoperator. A doua zi la externare vi se va da o reteta cu tratament personalizat  (antibiotic, antiinflamator si antialgic)  pe care il veti face 5-7 zile. Este indicat sa purtati garmentul elastic care v-a fost prescris.

Reluarea activitatilor zilnice se va face treptat. De asemenea masajul zonelor operate poate fi inceput chiar din a 2-a saptamana postoperator, cu intensitate gradual crescanda, conform recomandarilor specifice. 

Dupa operatie de lifting corp veti purta imbracaminte de compresiva.

In anumite zone si veti avea drenaje chirurgicale specificie, pentru cateva zile.

Trebuie sa va asteptati la echimoze /vanatai si edeme / umflaturi pronuntate la inceput dar acestea fac parte din procesul de vindecare normala, si vor disparea treptat, in aprox. 2-3 saptamani

In medie, dureaza 3 luni pana cand recuperarea este completa si rezultatele finale devin vizibile. In aceasta perioada va trebui sa acomodati sugestiile referitoare la pozitiile corpului si restrictiile fizice pentru ca vindecarea sa nu fie incetinita. 

Cicatricile

DA, vor exista cicatrici, unele chiar importante!

De unele veti putea scapa, aletele le veti putea estompa iar altele … trebuie sa fiti constient ca veti ramane cu ele!

Pe de alta parte, beneficiile estetice aduse de aceasta operatie sunt net superioare faptului ca veti rame cu niste cicatrici, astfel incat …chiar merita!

Pacientul trebuie sa stie de asemenea ca apare uneori necesitate corectiei cicatricilor, corectii care pot fi facut dupa 6 luni de la operatie.

Ce riscuri are operatia de lifting corporal? 

Existao categorie de riscuri asociate oricarei interventii chirurgicale , chiar si cea mai simpla, precum si riscuri asociate anesteziei generale.  Imediat postoperator exista riscuri de infectie, dehiscentei plagii, sangerari masive, inflamatie importanta, etc. De aceea totul trebuie abordat cu maxima seriozitate si igiena perfecta pentru a evita aceste posibile riscuri. 

Riscurile la distanta sunt reprezentate de cicatrizarea patologica si denivelari la nivelul zonelor operate.

Citeste mai multe si despre operatia de Abdominoplastie sau despre Chirurgia post bariatrica, (dupa operatiile de micsorare de stomac cand se slabeste foarte mult) Dr. Florin Juravle avand expertiza internationala pentru acestea. 

De ce poti apela laDr. Florin Juravle?

Alungire de penis
Alungire de penis

BOARD CERTIFIED PLASTIC SURGEON

Dr. Florin Juravle Membru al International Society of Aesthetic Plastic Surgery

Alungire de penis

ȘEF DE SECTIE | CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA

Dr. Florin Juravle este seful sectiei de Chirurgie Plastica si Estetica in cadrul spitatului EUROCLINIC- Regina Maria.

Alungire de penis

CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA

Clinica estetica de top din Bucuresti. Tratamente si terapii de rejuvenare si remodelare corporala

Scroll to Top