Implanturi mamare

(implanturi siliconice pentru sâni / "silicoane")

despre marirea sanilor cu "silicoane"- cu maximă seriozitate

Daca te afli pe aceasta pagina,  fie te intereseaza sa-ti pui implanturi mamare, fie ai facut-o deja si acum te confrunti cu nemultumiri, complicatii, dureri etc. si ai nevoie de un medic care sa te ajute.

In oricare dintre cazuri te asiguram ca te afli in locul potrivit!

Dr. Florin juravle Medic Chirurg Estetician din bucuresti, Sef de sectie

Estetică cu Etică!

"Sâni frumoși si sănătoși!"- este deviza Dr. Juravle!
"Nu te poti bucura de formele apetisante obtinute cu implanturi daca ai dureri sau alte complicatii! Alege totul cu seriozitate maxima!"\

+20 ani experienta, +1000 operatii implanturi mamare silicon​

Expertiza implanturi siliconice, estetica deosebita + rezolvare cazuri cu complicatii, cazuri complexe de reconstructie mamara. Printre paciente: vedete din tara si strainatate.

Board Certified Plastic Surgeon, Expertiza internationala in marirea sanilor

Participari constante la cele mai importante congrese internationale pentru estetica sanului

Tehnica de operare precisa, recunoscuta

Recuperare Rapida: a 2-a zi te externezi!
Incizii fine, minime.

AFLA

Operație sâni cu Radiofrecvență

Pensa cu Radiofrecvență Ellman

(+)Siguranta (+) Precizie (+)Vindecare (-)Durere

Tehnica medicala ultra-moderna, proceduri chirurgicale de noutate: Dr Florin Juravle opereaza cu radioplasma, folosind Pensa cu radiofrecventa Ellman atunci cand face o operatie de implant mamar siliconic ceea ce inseamna:

Dr. Florin Juravle in timpul operatiei de implanturi mamare /silicoane
cum?

Cum se face operația de Implant mamar?

Tehnica chirurgicala pentru operatia de implant pt. sani

Trebuie spus ca Dr. Florin Juravle aplica cele mai noi tehnici chirurgicale practicate in estetica sanului la nivel mondial, folosing tehnologie de ultima generatie!

Operatia se desfasoara intr-o sala de operatie cu anestezie generala. Imediat dupa operatie veti fi monitorizata intr-o sala speciala de recuperare, sanii vor fi pansati cu pansamente sau sutien special.

Aceasta face ca inciziile sa fie extrem de fine, iar alegerea tipului de tehnica ce se potriveste corpului dvs. va tine cont mai intai de singuranta si sanatatea dvs!

Tehnica chirurgicala utilizata de  pentru marirea sanilor cu implanturi cu silicon depinde de caracterististicile anatomice proprii fiecarei paciente dar si rezultatele pe care le doriti. 

Astfel, Incizia poate fi localizata in trei locuri diferite: in santul submamar, periareolar sau la nivelul axilei

Buzunarul’ in care este introdusa proteza poate fi facut in spatele muschiului pectoral, in contact cu grilajul costal, sau in spatele glandei mamare, respectiv peste muschiul pectoral.

Inainte – Dupa, Galerie Foto Implant mamar

Puteti vedea mai multe poze accesand Galeria foto inainte -dupa dar imagini complete va vor fi prezentate in cadrul consultatiei la Dr. Juravle. 

Conditii obligatorii pentru a face operatia de implant mamar

1. Cresterea sanilor trebuie sa fie completa.

2. Trebuie sa fiti matura emotional si sa intelegeti perfect motivatiile pentru care doriti aceasta operatie.

3. Asteptarile dvs trebuie sa fie reale, stiut fiind ca aceasta operatie aduce imbunatatiri dar nu perfectiunea. 

4. Nu in ultimul rand, analizele medicale solicitate trebuie sa arate o stare de sanatate evaluata de medic ca fiind compatibila cu operatia.

 

Implanturi mamare cu Reconstructie mamara sau cu Mastopexie

Dr. Juravle poate include / asocia operatia de augmentare mamara unei operatii de Reconstructie Mamara sau o Mastopexie (lifting /ridicare de sani).

Implantul mamar - o solutie pentru tine?

femeie cu sanii foarte mici care doreste o marire a sanilor

– DA, daca te confrunti cu una din situatiile de mai jos, iar asta iti creeaza nemultumire, frustrare si incredere scazuta de sine!

Ce mărime de implant sa alegi?

Una din primele intrebari atunci cand decizi sa faci marirea de sani!

Raspunsul este important atat pentru estetica ta cat si pentru sanatatea si confortul ulterior! 

Dovada: Intr-un studiu facut de compania Mentor, liderul mondial in  implanturi mamare, a reiesit ca in decursul a 3 ani, 15% dintre pacientele care au facut  operatia de augmentare mamara au fost nevoite sa sufere inca o interventie din cauza alegerii unor marimi de silicoane nepotrivite.

Vei decide impreuna cu Dr. Juravle in functie de: ce iti doresti tu, de proportiile corpului tau : greutate, inaltime, latimea toracelui, dar si dimensiunea sanilor si tipul de tesut mamar

Unor femei li se potrivesc marimi mare de silicoane  600 ml – 700ml, iar altora volume mai mici, 180-250ml. 

Vi se vor pune la dispozitie sizere speciale (proteze silicon) pe care le veti purta in sutien pentru a putea aprecia cum va arata si cum se va simti viitorul san.

Ce sa alegi, Implanturi rotunde sau anatomice?

Silicoane anatomice?

Alege un implant mamar anatomic pentru aspect natural

Implanturile anatomice confera un aspect natural daturita formei de”lacrima” sau picatura  acestora, dar si din inaltimea lor. Aceasta forma neregulata imita perfect sanul natural ce este intodeauna umplut si rotund in partea de jos si usor subtiat in partea de sus.

Comparativ cu implantul mamar rotund, implantul anatomic, indiferent daca este mic sau mare, umple natural decolteul si privitorul are senzatia de decolteu natural. 

Cand sa alegi forma anatomica?

 • iti doresti ca sanii sa arate cat mai natural
 • ai sanii lasati / cazuti si doresti sa corectezi
 • Dr. florin Juravle evalueaza ca ai tesutul mamar subtire
 • doresti sa reduci cat mai mult riscul de contractura capsulara (sub 3% comparativ cu 5% cele rotunde)
 • preferi senzatia de “tare”/ “ferm” la palpare
 • ai nevoie de reconstructie mamara in urma traumelor sau mastectomiei.

Implanturi mamare anatomice sunt, mai nou preferate de tot mai multe femei!

 •  femeile isi doresc sani cu aspect cat mai natural.
 • multe femei au sanii sanii lasati /cazuti si doresc corectia. (un chirurg specialist in implanturi anatomice poate realiza operatia astfel incat sa nu ai nevoie de lifting mamar).

Cat de mare trebuie sa fie implantul anatomic? 

Doctorul  Florin Juravle – chirurg estetician va analiza calitatea pielii si a glandei mamare, inaltimea si greutatea corporala, circumferinta toracelui dar va folosi si vasta experienta cazuistica si va va recomanda una sau mai mai multe varinate pe care le considera potrivite. 

Implanturile pt sani anatomice au forma complexa, la legerea lor se au in vedere: 

 • latimea (9cm -17 cm) si inaltimea (8 cm-16 cm)
 • proiectia (3,3 cm  – 7,1 cm) – distanta de la piept catre exterior
 • volumul (100 cc -775 cc)

Exista foarte multe tipuri de profile si proiectii, de la foarte scazute (3.3 cm), la foarte inalte (7.1 cm), adaptate pentru fiecare tip de conformatie anatomica, astfel ca se poate chiar aprecia ca sunt “personalizate”.

Lungimea si latimea implantului anatomic se vor stabili in functie de conformatia pacientei. De regula pentru o femeie inalta se va opta pentru un implant mai inalt. De asemenea, latimea spatelui inluenteaza proportional latimea implantului.

Silicoane rotunde?

Alege Silicoane rotunde pentru aspect senzual

Implanturile mamare cu silicon (silicoanele) rotunde sunt inca cele mai populare! 

Ele confera un aspect “senzual” si evident datorita formei bombate sanilor.  Efectul vizual este unul pronuntat, sanii vor fi mariti uniform asemenea fectului de “push up”. 

ATENTIE!

Silicoane rotunde nu inseamna neaparat sani cu aspect “artificial”!

 • Dr Florin Juravle reuseste sa obtina aspect estrem de placut si natural chiar cu implanturi rotunde (in anumite situatii anatomice si cu anumite caracteristici are realizarii operatiei) 

Silicoane rotunde nu inseamna neaparat risc de contractura capsulara!

 • implanturile de ultima generatie (Mentor) au perfectionat atat de mult materialele incat practic riscul contracturii capsulare a devenit aproape inexistent!

Cand sa alegi implanturi (silicoane) rotunde?

 • iti doresti o forma extrem de senzuala, iti doresti sa iesi in evidenta si adori tipul de forma a sanului rotund, plin, bombat!
 • medicul chirurg apreciaza ca tesutultau mamar este suficient si permite rezultate frumoase si …sanatoase cu acest tip de implant. 

posibile complicații dupa operatia de implant mamar?

Complicatii implant mamar silicoane, explicate de Dr Juravle - thumb

Desi complicatiile dupa operatia de marire de sani cu implanturi siliconice sunt intr-adevar posibile, rata ecestora este extrem de mica. Asadar: 

Contractura capsulara 

Ce este contractura capsulara mamara, cand apare si cum se rezolva?

Contractura capsulara este una din posibilele complicatii ce pot aparea ca reactie a propriului organismi la introducerea implantului mamar siliconic in corp.  In jurul implantului se formeaza o capsula din tesut conjunctiv care se poate contracta, poate apasa pe implant, poate cauza dureri, intarire, afectarea formei implantului.

Rezolvarea – este de multe ori chirurgicala: fie se inlatura capsula fi se inlocuieste si implantul.

Implanturile de ultima generatie cu suprafata rugoasa si tehnica de operat submusculara au redus la minim aceasta complicatie. 

Alte complicatii dupa implantul mamar

 • hematomul – acumularea de sange in buzunarul implantului mamar. De regula cantitatea este mica si nu pune probleme, dar in cazul unui hematom mare intervenit (drenare, reinterventie chirurgicala), altfel poate favoriza contractura capsulara si infectia.
 • seromul – acumularea de lichid seros in buzunarul implantului mamar. De regula raspunde la tratament antiinflamator, dar uneori necesita drenaj.
 • infectia – poate aparea la orice operatie, de aceea este important ca in momentul realizarii operatiei pacienta sa nu aiba vreo infectie latenta in corp. De regula, se sapunde pozitiv la tratamentul antibiotic.
 • cicatrici cheloide si cicatrici hipertrofe – cicatrici inestetice cu o anumita textura in relief si cu o culoare rosiatica, ce pot fi prevenita de regula prin folosirea unor creme specific
 •  desfacerea suturii – se intampla extrem de rar, in situatii extreme cand pacienta face anumite miscari ample inainte de vindecare.
 • migrarea implantului – schimbarea pozitiei  (extrem de rar);
 • modificare de sensibilitate la nivelul mamelonului: fie senzatiile sunt simtite mai intens, fie senzatiile sunt diminuate sau lipsesc. De regula, se rezolva de la sine in timp.
 
 

INAINTE si DUPĂ operatie

Ce trebuie sa faci înainte de operatia de implant mamar

Odata stabilita ziua operatiei veti primi instructiuni cu privire la:

 • anumite medicamente care ar trebui evitate (anticoagulante)
 • oprirea fumatului. 
 • analize de sange preoperatorii, ecografie mamara, EKG ai alte analize considerate relevante de la o pacienta la alta. 
 • ATENTIE! Dr. Florin Juravle recomanda sa intrerupeti anticonceptionalele cu 2 luni inaintea operatiei!
 • in dimineata operatiei, cand va realiza si internarea propriu-zisa, iar tu va trebuie sa nu mananci si sa nu bei nimic. 

Ce trebuie sa faci după de operatia de implanturi mamare

Cum te simti dupa operatie? 

Dupa ce cele aprox 60 de minute cat dureaza operatia, te vei trezi in salon pansata cu o fasa speciala de compresie si cu bustiera speciala deja pusa! 

Nu vei simti durere propriu zisa (de regula), ci o presiune, o senzatie de apasare apasare in zona pieptului, la nivelul toracelui!

Vei monitorizata si suprevegheata post-operator cu cea mai atentie, intr-unul din cele mai de top spitale private din Romania, la standarde internationale! 

Astfel desi te vei simti bine si teoretic, ai putea pleca chiar in acea zi,  dar pentru siguranta ta preferam sa ramai sunt observatie medicala aprox. 24h.

A 2-a zi te externezi! 

Din momentul cand te vei trezi cu noii sani, incepe o perioada in care TU va trebuie sa dai dovada de toata responsabilitatea si atentia si sa respecti toate regulile pentru ca lucrurile sa decurca perfect pana la capat, iar tu sa te poti bucura si nu sa suferi inutil!

Reguli generale obligatorii  dupa operatia de implant mamar

 1.  Timp de 2 luni, purtati bustiera speciala zi si noapte!
 2. mare atentie la miscari! Timp de 2 luni nu executati decat miscari cu mainile  in plan orizontal, maxim la nivelul cotului, in nici un caz nu cotul  nu trebui sa ajunga la nivelul sau peste nivelul umarului. 
 3.  Mare atentie la Greutati! Timp de 2 luni nu ridicati greutati de peste 3 kg, ba chiar in prima luna reduceti la mimim. 
 4.  Nu mergeti la sala, la solar, la piscina timp de 2 luni! Puteti incepe miscarea progresiv dupa 1 luna cu miscari usoare de picioare. 
 5. Nu dormiti pe burta minim 3 luni! 
 6. Timp de 10 zile nu conduceti. Apoi puteti conduce dar nu distante lungi imediat. 
 7.  Nu faceti bai /dusuri  fierbinti si evitati racelile. 
 8.  Nu faceti masaj agresiv. 
 9. Nu va ingrasati brusc, multe kilograme. 

Cum arata sanii dupa operatia cu implanturi de silicon?

Imediat dupa operatie, sanii vor fi mai umflati si este posibil sa prezinte anume edeme absolut normale postoperator.  Asa ca nu va speriati daca la inceput sanii arata prea mari sau prea tari! Se vor observa imbunatatiri de la o zi la alta. 

Dupa 2 luni se considera aproape definitivata forma acestora, iar dupa 1 an se produce stabilizarea efectiva a implantului in organism iar rezultatul se considera permanent.  

 

cand poate fi reluata activitatea sexuala ?

Activitatea sexuala poate fi reluata chiar dupa prima saptamana de la operatia de implant mamar, cu conditia ca sanii sa nu fie solicitati. 

cand poți face duș?

Dupa prima saptamana de la operatia de augmentare mamara  se poate face primul dus, cu grija in zona sanilor si apa calduta. 

 

Cat timp se poarta bustiera speciala

Recomandam a se purta timp de 2 luni permanent bustiera, iar apoi timp de inca 1-2 luni (dupa caz) doar pe timpul unor activitati fizice intense. 

 

CAND vii la CONTROL?

Dupa operatia de implanturi pentru sani, controale la medic sunt obligatorii, iar frecventa lor este stabilita de chirurgul estetician in functie de specificul pacientei. 

CE garantie au implanturile de silicon?

Dr. Florin Juravle foloseste implanturi mamare (silicoane) premium, de regula Mentor, Motiva sau Polytech cu garantie pe viata. 

cat timp isi pastreaza sanii forma?

De obicei, forma sanilor se pastreaza 10-15 ani, apoi posibili sa doriti un de lifting la nivelul sanilor, ocazie cu care mare parte dintre paciente doresc  si schimbarea silicoanelor. 

Pret implanturi mamare

“-Cat costa sa-ti pui implanturi mamare? “ , este una din principalele inrebari la care doresti raspuns

 • Cautati sectiunea   Preturi operatii estetice – Dr. Florin Juravle 
 • Pretul exact este stabilit in functie de tipul de implant mamar
 • De asemenea, este important daca se doresc si alte manevre medicale ( ridicarea sanilor, lifting, inlocuire de implante, corectii, etc)
 • operatia se desfasoara in spital privat cu bloc operator la standarde internationale, cu terapie intensiva, cu monitorizare permanenta si toate conditiile de interventie pentru siguranta pacientului.

Disclaimer / Atentie!

Rezultatele fiecarei proceduri medicale sau operatii chirurgicale poti diferi de la persoana la persoana, in functie de modul unic re reactie al organismului uman si particularitatile acestuia.

De ce poti apela laDr. Florin Juravle?

Dr Juravle Florin, Chirurg estetician, Bucuresti
Alungire de penis

BOARD CERTIFIED PLASTIC SURGEON

Dr. Florin Juravle Membru al International Society of Aesthetic Plastic Surgery

medlife logo web 400px

SEF DE SECTIE | chirurgie plastica si estetica

Dr. Florin Juravle este seful sectiei de Chirurgie Plastica si Estetica in cadrul Spitatului de Ortopedie si Chirurgie Plastica MedLife, Bucuresti​

logo clinica estetica Statera Dr Florin Juracvle

Medicină si Chirurgie estetică

Clinica STATERA, clinica estetica si dermatologie premium din Bucuresti

QUICK INFO
Implanturi mamare siliconice

Be the best version of yourself!

Scroll to Top