Despre Dr. Florin Juravle - chirurg estetician

Bună,

Sunt Dr. Florin Juravle 

Chirurg plastician si estetician

01

DESPRE MIne

Sunt Medic Chirurg  in Bucuresti si practic Medicina si Chirurgia Plastica si Estetică de peste 25 de ani, si trebuie sa recunosc ca a vorbi despre mine nu este cel mai comod lucru 🙂  

Daca totusi ar fi sa caracterizez in cateva cuvinte modul in care ma raportez la profesia mea acestea ar fi:  pasiune, seriozitate, etică.  

Intotdeauna am avut o fascinatie pentru tot ce este nou, mi-am dorit ca pacientii mei sa aiba acces la medicina moderna, la tehnici chirurgicale practicate de medici de renume din cele mai mari clinici estetice din lume, la tehnologie medicala de ultima generatie. 

 

02

Functii, afilieri, specializari Dr. FLORIN Juravle

Dr. Juravle

Board Certified Plastic Surgeon

Dr. Florin Juravle Membru al International Society of Aesthetic Plastic Surgery

logo medlife

ȘEF DE SECȚIE | Chirurgie Plastica si Estetică​

Dr. Florin Juravle este seful sectiei de Chirurgie Plastica si Estetica in cadrul Spitatului de Ortopedie si Chirurgie Plastica MedLife, Bucuresti

logo clinica estetica Statera Dr Florin Juracvle

medicina si chirurgie estetica

Clinica estetica de top din Bucuresti. Cele mai moderne Tratamente si terapii de rejuvenare si remodelare corporala

Dr Juravle Florin, Chirurg estetician, Bucuresti

Particip anual la conferinte si congrese internationale de specialitate.Cateva dintre aceste:

  • Congresul International de Rinoplastie, Bergamo, Italia
  • MBN – Aesthetic Breast Meeting (bianual) – Milano, Italia
  • AWMC – Anti-Aging Wold Medicine Congress – Monaco
  • ISAPS Miami International Congress

03

eXpertiza medicala Dr. Juravle

LIFTING FACIAL ( MACS, Deep PLANE, APTOS), implanturi mamare, lifting mamar, rinoplastie, blefaroplastie, abdominoplastie, lipoaspiratie, estetica intima masculina si feminina, estetica injectabile

Am dobandit o vasta experienta si am atins un nivel de performanta medicala in ce priveste  operatia de implanturi mamare

Am  expertiza inclusiv in operatii de chirurgie plastica si estetica ce sunt clasificate cu grad de dificultate din cel mai mare precum : 

lifting mamar  

rinoplastie

lifting facial inclusiv Extended Deep Plane Face &Necklift si lifting corporal chirurgical

Am experienta necesara, specializari si supra-specializari sa realizez intrega arie de operatii chirurgicale, de la operatiile de implanturi mamare (cu sau fara reconstructii, lifting de sani etc), reductii mamare, abdominoplastie, otoplastie, implanturi la nivelul barbiei, implanturi fesiere, chirurgie estetica genitala. 

Estetica faciala si corporala este de neconceput in zilele noastre fara ceea ce numim injectabile, fillere alte terapii si proceduri de rejuvenare si infrumusetare. 

Am o vasta experienta in ce priveste marirea buzelor, corectiile de volumetrie faciala ne-chirurgicale.  

De asemenea am experienta si specializare in liquid-facelift, respectiv lifting facial cu solutii injectabile. Folosesc substante de ultima generatie, specializate pentru zonele folosite. Astfel, pentru conturul sau proiectia  barbiei folosesc un anume tip de acid hialuronic cu o densitate diferita de cel pentru buze sau pentru cearcane. 

Am expertiza in realizarea liftingului facial cu fire de suspensie resorbabile PDO / APTOS, folosind cele mai noi produse aparute pe piata. 

In clinica estetica  pe care o coordonez se realizeaza cu succes terapia cu plasma proprie, atat pentru rejuvenare cat si pentru tratamentul caderii parului, folosind metode de centrifugare de ultima noutate dar si varianta mult mai confortabila pentru pacient de injectare cu asa numitul “pistol mezo”. (tehnologia nr. 1 in lume  Meso Injector U225. 

Sunt primul medic estetician in Romania care a adoptat in clinica sa cea mai noua terapie fractionata TIXEL, pentru rejuvenare si tratament, ca alternativa la laserul fractionat. Aceasta terapie se realizeaza cu succes la Clinica Statera alaturi de Laserul CO2 sau laserul vascular. 

04

"Dr Florin Juravle - cel mai bun medic estetician?" -

- o intrebare foarte adesea pusa de pacienti, atat direct cat si online

Personal nu sunt adeptul topurilor sau al clasificarilor stricte, mai ales intr-un domeniu care, desi medical, lasa o mare doza de apreciere subiectiva sa joace un rol important. Cu toate acestea, fara falsa modestie si avand in vedere aspecte precum: experienta, cazuistica bogata si complexa, specializarile internationale, numarul de operatii realizate, consider ca fac parte din elita in medicina si chirurgia estetica din Romania. De asemenea, acest lucru este confirmat si de faptul ca un numar important de persoane publice si vedete si-au exprimat increderea in serviciile mele medicale si carorar tin sa le multumesc pentru acest lucru!  

De asemenea clinica pe care o coordonez, Clinica Statera, este considerata una dintre cele mai moderne si dotate clinici estetice din Bucuresti si chiar din Romania, in care mi-am dorit ca toata aparatura sa reprezinte, practic, varful de gama, ultima generatie, echipamente premiate international si regasite in clinicile exclusiviste din Europa si nu numai. 

Am decis sa raspund la aceasta intrebare pentru ca foarte multi pacienti cauta “cel mai bun medic estetician”  sau imi pun direct aceasta intrebare.;

 

QUICK INFO
Home

Be the best version of yourself!

Scroll to Top