Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate

Acest site colecteaza un numar minim de date persoanale, insa cu toate acestea va informam asupra modului in care sunt gestionate. 

Politica de confidentialitate este menita a supraveghea datele dvs. private. ne puteti contacta la  dpo@drflorinjuravle.ro daca aveti intrebari cu privire la datele personale si va vom raspunde. 

Prin folosirea / navigarea pe acest site va dati acceptul fata de modul de gestionare a datelor personale, asa cume ste descris in prezenta Politica de confidentialitate.

Introducere

Dr. Florin Juravle acord importanta si interes protejării confidențialității și caracterului privat al informațiilor care îi sunt încredințate prin utilizarea acestui site. Ca parte a acestei obligații fundamentale, se angajează să protejeze și să utilizeze în mod corespunzător informațiile cu caracter personal (denumite în cele ce urmează „date cu caracter personal”) care au fost colectate atât în format electronic, cât și în format fizic.
Prin prezenta vă informăm cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și cu privire la drepturile dumneavoastră în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 – Regulamentul general privind protecția datelor (“GDPR”), cu Legea de punere în aplicare a prevederilor GDPR, precum și cu orice alte decizii pe care le poate emite Autoritatea Națională de Supraveghere a Protecției Datelor cu Caracter Personal cu privire la protecția datelor cu caracter personal.

Intenția noastră este de a colecta datele cu caracter personal oferite voluntar de către clienți, parteneri de afaceri, salariați, potențiali angajați, colaboratori sau vizitatori online ai site-ului nostru, astfel încât să putem furniza servicii, a promova serviciile noastre a face programari sau a raspunde unor intrebari.

În plus, pentru a putea furniza anumite servicii agreate cu clienți sau pentru a ne conforma diferitelor obligații legale, vă informăm că anumite date cu caracter personal ne sunt necesare.

Consultați prezenta politică de confidențialitate (denumite în cele ce urmează „Politica de confidențialitate”) pentru a afla mai multe despre cum colectăm, folosim, partajăm și protejăm datele cu caracter personal pe care le-am obținut.

Temeiul juridic pentru care trebuie să folosim datele dumneavoastră cu caracter personal

În general, site-ul www.drflorinjuravle.ro colectează numai datele cu caracter personal necesare pentru a vă satisface solicitarea. În cazul în care sunt necesare date cu caracter personal suplimentare opționale, veți fi anunțat în legătură cu această împrejurare la momentul colectării.

Legea ne permite să prelucrăm date cu caracter personal, atât timp cât avem un temei legal pentru a face acest lucru. În consecință, atunci când procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal, ne vom baza pe una dintre următoarele condiții privind prelucrarea: 

  • Incheierea unui contract: atunci când prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru noi în vederea efectuării de demersuri, la cererea dumneavoastră, pentru încheierea unui contract;
  • Executarea unui contract: atunci când prelucrarea datelor dumneavoastră cu dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru a ne îndeplini obligațiile care decurg dintr-un contract;
  • Obligație legală: atunci când suntem obligați să procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a respecta o obligație legală, precum păstrarea registrelor în scopuri fiscale sau furnizarea de informații către o autoritate publică sau o instituție de aplicare a legii;
  • Interese legitime: vom prelucra date cu caracter personal despre dumneavoastră în cazul în care aceasta este în interesul nostru legitim, în decursul desfășurării unei afaceri în conformitate cu dispozițiile legii, pentru a continua derularea acesteia, atât timp cât nu prevalează intereselor dumneavoastră; sau

Consimțământul dumneavoastră: în anumite cazuri, vă vom solicita permisiunea specifică de a procesa unele dintre datele dumneavoastră cu caracter personal și vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în acest fel numai dacă sunteți de acord să facem acest lucru. Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, contactându-ne la adresa de e-mail dpo@drflorinjuravle.ro.

Exemple privind „interesele legitime” menționate mai sus sunt:

  • Oferirea de informații și/sau servicii persoanelor care vizitează site-ul nostru.
  • Prevenirea fraudei sau activității infracționale și protejarea sistemelor noastre IT.
  • Personalizarea experienței online a persoanelor fizice și îmbunătățirea gradului de utilizare și a eficacității performanței legate de prezența online a Dr. FLorin Juravle.
  • Exercitarea drepturilor noastre fundamentale în UE în temeiul articolelor 16 și 17 din Carta drepturilor fundamentale, inclusiv libertatea noastră de a desfășura o afacere și dreptul de proprietate.

 Prelucrarea datelor cu caracter personal în cadrul utilizării site-ului web

Protecția datelor cu caracter personal pe site-ul nostru web

Protejarea sferei dumneavoastră private în timpul utilizării site-ului nostru web reprezintă pentru noi un aspect extrem de important. De aceea, vă informăm în continuare în detaliu cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

 Securitatea și integritatea datelor

Folosim aplicatii de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva pierderilor, utilizării incorecte, modificărilor sau distrugerilor neautorizate. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor depuse, securitatea nu poate fi garantată în mod absolut împotriva tuturor amenințărilor. În măsura posibilităților noastre, accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal este limitat la cei care au nevoie să le cunoască. Persoanele care au acces la datele cu caracter personal sunt obligate să păstreze confidențialitatea acestor informații.
Pentru protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal, am luat măsuri tehnice și organizatorice, în special împotriva pierderii, manipulării sau accesului neautorizat. Măsurile adoptate sunt verificate în mod regulat și sunt adaptate constant în conformitate cu standardele tehnicii de actualitate aplicabile.

Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele furnizate de dumneavoastră
Obținem date cu caracter personal despre dumneavoastră dacă alegeți să le furnizați — de exemplu, pentru a contacta mailboxuri sau pentru a vă înregistra pentru anumite servicii, pentru a va programa sau pentru a pune o intrebare. 

Când vă înregistrați sau trimiteți date cu caracter personal către www.drflorinjuravle.ro, vom folosi aceste informații în modul descris în prezenta Politică de confidențialitate. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt utilizate în alte scopuri, cu excepția cazului în care obținem permisiunea dumneavoastră în acest sens sau în care este altfel prevăzut sau permis de lege sau standardele profesionale. 

În unele cazuri în care v-ați înregistrat pentru anumite servicii, vom păstra temporar adresa dumneavoastră de e-mail până când vom primi confirmarea informațiilor pe care le-ați furnizat prin e-mail (adică trimitem un e-mail la adresa de e-mail furnizată ca parte a înregistrării dumneavoastră pentru a confirma solicitarea unei abonări).

Definitii

Date personale – orice iformatii referitoare la o persoana identificata sau identificabila.
Prelucrare datelor – orice operatie sau set de operatii facute asupra Datelor Personale sau seturilor de Date Personale. 
Subiectul Datelor Personale – o persoana reala ale carei Date Personale sunt Prelucrate. 
Minor  – o persoana reala cu varsta sub 18 ani. 
We/us – Dr. Florin Juravle 

 

Protectia Datelor – Principii 

Va promitem sa urmam urmatoaarele principii privind protectia datelor personale:

  • Prelucrarea este legala, corecta, transparenta. Activitatile de prelucrare au temei legal. Noi vom avea in vedere mereu drepturile utilizatorului inainte de a realiza Prelucrarea Datelor Personale. Va vom furniza informatii privind Prelucrarea, la cerere. 
  • Prelucrarea este limitata la scop, iDatele Personale vor fi folosite in scopul pentru care au fost colectate /primite.  
  • Prelucrarea se face cu date minimale. Noi vom colecta minimul de Date Personale pentru a atinge un scop.  
  • Prelucrarea este limitata in timp. Nu vom stoca datele persoanle mai mult decat este nevoie.
  • Noi ne vom da toata silinta sa asiguram corectitudinea datelor. 
  • Noi ne vom da toata silinta sa asiguram integritatea si confidentialitatea datelor.

Drepturile dumneavoastră

Dumneavoastră,  ca si utilizator aveți următoarele drepturi:

  • Informare: aveți dreptul de a fi informat cu privire la operațiunile de prelucrare a datelor cu caracter personal efectuate.
  • Acces: aveți dreptul de a accesa aceste date. Aceasta se numește uneori “Solicitare de Acces a Persoanei Vizate”. Dacă suntem de acord că suntem obligați să vă furnizăm date cu caracter personal, vă vom furniza gratuit. Înainte de a vă furniza date cu caracter personal, vă putem solicita o dovadă a identității și informații suficiente despre interacțiunile dumneavoastră cu noi, astfel încât să putem găsi datele dvs. personale
  • Rectificare: În cazul în care informațiile pe care le deținem despre dumneavoastră sunt incorecte, aveți dreptul să ne cereți să corectăm orice inexactitate în datele cu caracter personal.
  • Ștergere: aveți dreptul să solicitați din partea www.drflorinjuravle.ro, fără întârzieri nejustificate, să vă șteargă datele cu caracter personal în următoarele situații:
    • Datele dumneavoastră cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate de către www.drflorinjuravle.ro;
    • Vă retrageți consimțământul pe baza căruia a avut loc prelucrarea datelor cu caracter personal;
    •  vă opuneți prelucrării datelor cu caracter personal pe baza unor interese legitime și nu există motive legale întemeiate pentru prelucrare;
  • Vă opuneți prelucrării datelor cu caracter personal bazate pe scopuri de marketing direct, care include profilarea în măsura în care este legată de un astfel de marketing direct;
  • Datele dumneavoastră cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
  • Restricționarea prelucrării: aveți dreptul să solicitați KPMG să restricționeze prelucrarea în cazul în care se aplică una dintre următoarele:
    • Acuratețea datelor dumneavoastră cu caracter personal este contestată de dumneavoastră, pentru o perioadă care sa ne permita verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal;
    • Prelucrarea este ilegală și vă opuneți ștergerii datelor dumneavoastră cu caracter personal și solicitați în schimb restricționarea utilizării acestora;
    • www.drflorinjuravle.ro nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar datele sunt solicitate de dumneavoastră pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
    • Vă opuneți prelucrării bazate pe interese legitime, prelucrarea fiind restricționată pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale noastre prevalează intereselor dumneavoastră legitimei
  • Portabilitate: aveți dreptul de a primi din partea www.drflorinjuravle.ro datele cu caracter personal care vă privesc și pe care le-ați furnizat către KPMG, într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și de a transmite aceste date altui operator, când mijloacele tehnice permit acest lucru. Aveți are acest drept doar când prelucrarea se bazează pe consimțământul dumneavoastră sau când prelucrarea se efectuează prin mijloace automate.
  • Opoziție: aveți dreptul de a vă opune, din motive legate de situația dumneavoastră, prelucrării bazate pe interesele legitime ale noastre. www.drflorinjuravle.ro nu va mai prelucra datele cu caracter personal decât dacă demonstrează că are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează intereselor, drepturilor și libertăților dumneavoastră sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.
  • Automatizarea procesului decizional individual, inclusiv profilarea: aveți dreptul să nu fiți supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizată, inclusiv profilarea, care produce efecte juridice asupra dumneavoastră sau care vă afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.
  • Depunere plângere: aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea competentă responsabilă de protejarea datelor personale, Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Puteți face o cerere sau puteți exercita aceste drepturi contactându-ne la adresa de e-mail dpo@drflorinjuravle.ro, urmând să depunem toate eforturile rezonabile și practice pentru a ne conforma solicitării dumneavoastră, atâta timp cât aceasta este în concordanță cu legislația aplicabilă și standardele profesionale.

Informatiile pe care le colectam prin intermediul acestui website

Date pe care ni le furnizati prin inetrmediul formularelor de pe site. 
Acestea sunt: adresa email, numele, si.sau nr. de telefon. Aceste informatii ne sunt necesare pentru a va putea raspunde la intrebari sau a va face o programare pentru a accesa unul din serviciile oferite de noi. Salvam aceste informatii pe care dumneavoastra ni le trimiteti pentru a putea lasa comentarii sau rating-uri pe site.  

Date colectate automat despre dumneavoastra 
Aici se includ informatii care sunt automat colectate prin intermediul cookie-urilor sau altor intrumente de sesiune asemenatoare. 

Date colectate de la parteneri. Putem colecta date de pa parteneri de incredere care dovedesc ca respecta temiul legal de a le impartasi cu noi. Acestea pot fi date pe care le-ati oferit benevol sau colectate cu temei legal. 

 

Cum folosim Datele Personale

Folosim datele personale colectate pentru: 

  • a va putea oferi / presta un serviciu catre dvs. Aceasta include de exemplu a va da un raspuns pe care il solicitati prij formularul de contact sau a va face o programare, eventual a va comunica anumite schimbari care pot aparea in programul programarilor sau al serviciilor solicitate. Asadar vom folosi datele pentru a comunica si interactiona cu dvs. cu referire la subiecte /servicii cuprinse pe www. dr.florinjuravle.ro 
  • pentru a oferi o experienta mai placuta de navigare ;
  • pentru a putea indeplini o anume obligatie contractuala survenita ulterior. ;

Noi folosim Datele Personale avand temei legal si/sau cu Consimtamant express din partea dvs. 

In temeiul unor relatii/obligatii contractuale Noi putem Procesa Datele personale in urmatoarele scopuri: 

  • sa va indentificam;
  • sa va furnizam / trimitem serviciul solicitat 
  • sa comunicam pentru eventuale operatii de contractare sau facturare 

In temeiul intelesului legitim Noi Procesam Datele personale in urmatoarele scopuri: 

  • sa va trimitem oferte personalizate 
  • sa administram si sa analizam baza noastra de date clienti (istoric, comportament) si sa imbunatatim calitateta serviciilor oferite. 
  • sa realizam anumite chestionare de satisfactie to conduct questionnaires concerning client satisfaction

 Daca nu ne-ati informat expres, noi consideram ca a va oferi anumite servicii care sunt similare cu cele pe care le-ati mai achizitionat conform istoricului, reprezinta interes legitim.

Cu acordul dumneavoastra putem Procesa Datele Personale in urmatoare scopuri :

  • sa va trimitem newslettere si campanii promotionale ;
  • alte scopuri pentru care va dat acordul expres. 

Vom prelucra Datele personale colectate in scopul indeplinirii unor eventuale obligatii legale. Ne rezervam dreptul de a anonimiza Datele Personale colectate si a le folosi astfel. Vom putea folosi date personale in afara scopurilor de mai sus atat timp numai cand sunt anonimizate. 

Putem folosi datele personale colectate in scopuri care nu sunt declarate expres in aceasta politica de confidentialitate , dar doar daca acestea sunt compatibile cu scopul original declarat pentru care au fost colectate datele. Pentru acesata, ne vom asigura ca: 

  • texista o legatura directa in scopuri, context si natura Datelor Personale este potrivita a fi prelucrata ulterior.
  • Prelucrarea nu va dauneasa intereselor dumneavoastra
  • exista masuri de securitate pentru prelucrarea datelor 

Va vom informa in mod expre daca exista astefel de cazuri. 

Cine altcineva poate accesa datele dumnevoastra 

Noi nu dezvaluim / impartasim datele personale pe care ni le comunicati cu persoane straine. In anumite cazuri, acestea pot fi dezvaluite doar unor parteneri de incredere, pentru a putea livra serviciul/ produsul sau a imbunatati experienta ca si utilizator/ client.

Cum protejam datele personale

Ne straduim sa asiguram protectie Datelor Personale. Astfel folosim protocoalde comunicatii sigure pentru transmiterea datelor (HTTPS) .  Folosim anonimizare si pseudoanonimizare unde este cazul. Monitorizam posibile vulnerabilitati si atacuri, folosim servere cu grad inalt de securitate, special configurate pentru platforma pe care ruleaza site-ul. Cu toate acestea, siguranta absoluta nu poate fi garantata de nimeni. Totusi, promitem sa va notificam pe dvs si autoritatile daca exista scurgeri de date. (data breaches). De asemnea veti fi notificati daca exista vreo suspiciune ca va sunt periclitate interesele sau drepturile. 

Minori

Nu intentionam sa colectam informatii de la copii / minori. Acestea nu fac parte din potentialul de utilizatori / beneficiari ai serviciilor noastre. 

Cookies 

www.drflorinjuravle.ro foloseste cookies and/or  pentru analiza comportamentului vizizitatorilor, pentru administrarea site-ului, pentru a monitoriza  traseul vizitatorilor pe site si pentru acolecta anumite informatii despre utilizatori. Acest lucru se face in scopul personalizarii si imbunatatirii experientei de navigare pe site. 

Un cookie este un fisier text de foarte mici dimensiuni stocat pe computerul dumneavoastra. Cookie-ul are rorul de a stoca informatii care ajuta la functionarea site-ului. Doar noi putem accesa cooki-urile create de site-ul nostru. Dumneavoastra puteti gestiona cookiie-urile la nivel de browser. Daca alegeti sa dezactivati anumite cooki-uri s-ar putea sa fie afectate numite functionalitati ale site-ului. 

Acest site poate folosi urmatoarele tipuri cookies:

  • Cookies necesare – pentru a face posibile anumite actiuni importante, cum ar fi logarea / inregistrarea. Aceste cookies nu colecteaza date personale.
  • Cookies pt functionalitate – dau functionalitati care fac folosirea sercviciilor noastre mai simpla si furnizeaza caracteristici cat mai personalizate. De ex, ar putea “tine minte” numele si email-ul in formularele de coentarii  pentru nu trebui sa le introduceti de fiecare data cand vreti sa scrienti un comentariu. 
  • Analytics cookies – acestea se folosesc pentru a monitoriza performanta site-ului
  • Advertising cookies – acestea se folosesc pentru a livra publicitate relevanta pentru interesele utilizatorului. In plus, se folosesc si pentru a limita numarul de ori cand vi se afiseaza un mesaj de publicitateicei se plaseaza pe wensite de catre retelele de advertising cu permisiunea operatorului site-ului. Acestea retin faptul ca aiti vizitat un site iar aceasta informatie este impartasita cu organisme precum agentiile de publicitate. De regula cooki-eurile pt. targeting sau advertising vor fi conectate la functionalitatile furnizate de alta organizatie.. 

Puteti inlatura cookie-urile stocate pe computerul dvs. prin setarile de browser. Alternativ puteti controla cookiurile de la terti utilizand platforme precum optout.aboutads.info sau youronlinechoices.com. Pentru mai multe informatii despre cookies vizitati allaboutcookies.org.

Noi folosim e Google Analytics  pentru a masura si analiza traficul pe site-ul nostru. Google are propria Politica de Confidentialitate pe care o puteti accesa aici  here. Daca doriti sa renuntati la tracking /urmarire prin Google Nanalytics, accesati Google Analytics opt-out page.

Informatii de Contact

Supervisory Authority

Schimbari / actualizari

Ne rezervam dreptul de a aduce schimbari / actualizari acestei Politici de Confidentialitate.
Ultima modificare: Noiembrie 18, 2018.