ULTIMA NOUTATE:

Lifting si rejuvenare cu
Fire Aptos cu Acid Hialuronic

fire de suspensie Aptos Excellence Visage HA

Ultima noutate si standardul “de aur” in prezent, in materie de lifting cu fire PDO, o reprezinta ultima generatie de fire APTOS cu ACID HIALURONIC. Acestea sunt singurele care realizeaza simultan lifting (ridicare) si rejuvenare, elasticitatea si textura pielii fiind imbunatatite imediat dupa tratament !

Dr. Florin Juravle este supra-specializat in realizarea acestui tip de lifting 

NOILE FIRE APTOS  sunt singurele de pe piata care au in compozitie si ACID HIALURONIC. 

La baza structurii se afla o formula revolutionara, rodul multor ani de de cercetare stiitifica si multor studii clinice:

Acid Lactic + Acid Caprolactonic 

+ Acid Hialuronic

P(LA/CL)HA Excellence Visage

Lifting cu Fire APTOS cu Acid Hialuronic
Lifting cu Fire APTOS cu Acid Hialuronic

Innovation is Ready

are .

Lifting cu Fire APTOS cu Acid Hialuronic
Lifting cu Fire APTOS cu Acid Hialuronic

Avantaje Fire Aptos Excellence Visage HA

Antiinflamatorie

Grosimea canulei este mai bine calibrata, astfel incat aceasta urmeaza cursul incapsularii, cu reactie inflamatorie minima. Acest lucru inseamna o durata de recuperare mult mai mica (1-4 zile).

Elastina -intensiv

Elastina incepe sa fie produsa intensiv din stadiul incipient, foarte devreme, permitand sa observam o imbunatatire vizibila la scurt timp dupa introducerea firelor.

Colageneza

Activarea timpurie a colagenezei favorizeaza recuperarea rapida, cresterea crestere semnificativa de: densitate, fermitate, elasticitate, a dermului.

Efect rapid

Timp de recuperare si refacere mult mai scurt, efectele favorabile apar mult mai rapid!

Avantaje ale liftigului cu fire Aptos cu Acid Hialuronic

Liftingul cu ajutorul firelor APTOS – HA nu schimba fizionomia naturala a fetei

Liftingul cu ajutorul firelor APTOS nu schimba fizionomia naturala a fetei ci doar o intinereste prin repozitionarea compartimentelor fetei si rejuvenarea structurala a tesutului prin actiunea profunda a acidului Hialuronic asupra stimularii de colagen si elastina.  Obrajii se ridica, linia mandibulara se redefineste, santurile nazale se intind si intregul aspect al fetei este liftat, iar pielea capata un aspect intinerit. Liftingul cu ajutorul firelor APTOS nu schimba fizionomia naturala a fetei

Fire Aptos cu efect de ridicare/ suspensie + stimulare colagen profund si elastina

Firele bioresorbabile de suspensie Aptos de ultima generatie cu Acid Hialuronic realizeaza atat liftingul, suspensia /ridicarea unor zone “cazute” cat si un efect de piele neteda, intinerita. Aceste fire genereaza o actiune fiziologica stimuland producerea de molecule de procolagen si dezvoltarea unei relele fibroase in jurul lor care fac ca acestea sa ramana acolo chiar dupa rebsorbtia firelor. 

Liftingul facial cu fire Aptos ofera siguranta maxima 

Siguranta maxima –  firele se pozitioneaza la o profunzime de 3-5 mm maximum, cu ajutorul unor canule speciale cu varf rotund, in care firele sunt preincarcate, astfel nu exista riscul de a afecta nervii sau vasele de sange.

Perioada de recuperare este minima, in cateva zile fata isi recapata aspectul natural.

Liftingul cu fire are rezultata rapid si de durata

Rezultat liftingului cu fire este rapid, procedura in sine durand de la 10 minute (zona) pana la 30 minute.  Desi rezultatul este vizibil imediat dupa procedura, efectele sunt cu adevarat maxime dupa 2-3 saptamani si pot dura pana la 2-3 ani

Play Video

Experienta reala, in premiera procedura filmata integral : tratamentul cu NOILE fire de suspensie Aptos cu Acid Hialuronic realizat de Dr. Florin Juravle la Clinica Statera

De ce poti apela laDr. Florin Juravle?

Alungire de penis
Alungire de penis

BOARD CERTIFIED PLASTIC SURGEON

Dr. Florin Juravle Membru al International Society of Aesthetic Plastic Surgery

medlife logo web 400px

SEF DE SECTIE | chirurgie plastica si estetica

Dr. Florin Juravle este seful sectiei de Chirurgie Plastica si Estetica in cadrul Spitatului de Ortopedie si Chirurgie Plastica MedLife, Bucuresti​

logo clinica estetica Statera Dr Florin Juracvle

Medicină si Chirurgie estetică

Clinica STATERA, clinica estetica si dermatologie premium din Bucuresti

Scroll to Top