Vedete împreună cu Dr. Juravle si apariții media

Dr. Juravle se bucura de increderea a numeroase vedete, printre care Teo Trandafir, Anda Adam, Iulia Albu, Dj Wanda, Chef Patrizia si multe altele. 

Dr. Juravle are numeroase aparitii in media, atât TV (ProTv, Antena 1, Kanal D, Tvr1) cat si media scisa cu articole si advertoriale. ( Viva

Dr. Juravle împreună cu Vedete

încrederea lor inseamnă mult!

Dr. Florin Juravle – esteticianul vedetelor? 

 Este recunoscut faptul ca vedetele, persoanele publice sau care activeaza in showbiz au exigente foarte mari cu privire la imaginea lor. De aceea, faptul ca multe dintre vedete si-au exprimat increderea si aprecierea fata de Dr. Florin Juravle reprezinta inca o dovada a profesionalismului si expertizei. 

Departe de a-si aroga un pseudo-titlu precum “esteticianul vedetelor”, Dr. Juravle se bucura de increderea multor vedete si de o expunere pe cele mai cunoscute canale media, online si TV iar Clinica Statera este recunoascuta ca una din cele mai bune clinici estetice din Romania. 

Dr Juravle la emisiuena Teo show, Kanal D despre liftingul Paulei Chirila
Media și Vedete
Media și Vedete
Media și Vedete

Cum ne pregatim de nunta si culisele unei relatii de prietenie intr-un interviu VIVA “DJ Wanda a sosit în România pentru o perioadă de timp. Într-o lună se căsătorește și vrea să arate minunat. A mers la medicul și prietenul ei, Florin Juravle, pentru a o ajuta. Și-a făcut mai multe intervenții și tratamente la față.

Chiar în ziua în care ne-a acordat interviul, ea a fost supusă unei proceduri de întindere a feței, injectare antiriduri de expresie și acid hialuronic.

„Noi ne-am cunoscut ca fiind pacientă. Sunt 10 ani de atunci și am dezvoltat o relație extraordinară. El este foarte deschis, foarte prietenos, foarte cald…poate să confirme foarte multă lume, chiar foarte multe vedete.

Practic, eu nu am nicio operație estetică.”, a spus DJ Wanda exclusiv pentru VIVA!.

Vedeti in totalitate interviul VIVA cu Dr. Juravle si Dj Wanda 

QUICK INFO
Home

Be the best version of yourself!

Scroll to Top