eTwo - Sublime™

Tratamentul de intinerire Syneron eTwo Sublime reprezinta alternativa ideala la toate celelalte metode de rejuvenare.

Datorita tehnologiei de ultima generatie, tratamentul cu Syneron eTwo Sublime ofera o intinerire profunda. Timpul de recuperare dupa efectuarea tratamentului este zero, pentru ca vorbim despre o procedura noninvaziva, cu un disconfort minim.

Tratamentul Syneron eTwo Sublime functioneaza diferit in comparatie cu alte tratamente cu laser. Procedura foloseste o alta metoda de livrare a energiei sub epiderma, maximizând astfel producerea de colagen.

Partea si mai interesanta consta in faptul ca tratamentul Syneron eTwo Sublime nu produce leziuni asupra epidermei, urmele dupa tratament fiind aproape inexistente. Prin acest tratament nu doar ca se stilumeaza productia de colagen, dar se mareste si nivelul de elastina din ten.

Sterge semnele de imbatranire fara timp de recuperare.

Aplicatorul Sublime - aprobat FDA ofera tratamente antirid si de remodelare cutanata, fara durere.

Cu Sublime vei avea pielea ferma si conturul facial restabilit fara chirurgie.

Sublime este ideal pentru tratarea semnelor de batranete, pielea lasata, pungile inestetice de sub ochi, arcada sprancenelor lasate si ridurile nasolabiale.

  • Tratamentul non-invaziv al ridurilor
  • Tehnologia elos pentru tratamente sigure si eficiente
  • Tratament rapid, rezultate vizibile imediat
  • Timp de recuperare redus

Sublime™ utilizeaza combinatia elos de nivele sigure si eficiente, lumina infrarosie si energii cu radiofrecventa bipolara pentru a remodela stratul dermic profund al pielii prin stimularea productiei de colagen.

Inaintea inceperii tratamentului Syneron eTwo Sublime, se va aplica pe zona tratata un gel special, care imbunatateste termoconductibilitatea. Apoi, in timpul tratamentului, majoritatea pacientilor au spus ca nu simt senzatii neplacute sub nicio forma, in vreme ce altii au spus ca Syneron eTwo Sublime le-a produs o senzatie de caldura si mici piscaturi in zona tratata.

Timpul de recuperare, in urma tratamentului Syneron eTwo Sublime, este zero, pacientul putându-si relua activitatile zilnice imediat.

Synero eTwo Sublime este indicat pentru tratarea oricarei parti a fetei, inclusiv a zonei ochilor, iar rezultatele vor fi impresionante. Semnele de imbatrânire vor disparea pur si simplu, in vreme ce tenul va deveni mai neted, mai fin si stralucitor.

Suna chiar acum si fa-ti o programare.

0731.554.554 contact@drflorinjuravle.ro formular de contact

Clinica "Doctor. Florin Daniel Juravle"

Browser-ul folosit este foarte vechi.
Puteti descarca de aici o versiune actualizata: