A.R.T.

Reprezinta un acronim pentru Aminoacids Revitalization Therapy - Terapia de bio-revitalizare pe baza de L-Aminoacizi

Bio-revitalizarea reprezinta un demers esential in tratamentul imbatranirii si fotoimbatranirii cutanate. Obiectivul este de a se obtine o regenerare a componentelor de structura ale pielii si tesuturilor, combaterea laxitatii, reducerea ridurilor si restabilirea tonusului cutanat.

A.R.T.

A.R.T. se bazeaza pe utilizarea combinata si complementara a mai multor produse pe baza de L-aminoacizi:

 • pe cale intradermica: JALUPRO
 • pe cale orala: PROGLYME Solutie Buvabila
 • pe cale topica: PROGLYME Linia Dermocosmetica

Toate produsele, administrate corect si conform protocolului prescris de medicul curant, actioneaza atata separat, cat si sinergic.

Produsele A.R.T. sunt bine tolerate de toti pacientii si au fost testate clinic si dermatologic in cadrul institutelor specializate din Italia.

Pentru a intelege rolul terapiei A.R.T., este necesar mai intai să intelegem ce sunt aminoacizii si care este rolul lor in organismul uman.

Deseori numiti si "elemente care ne formeaza viata", aminoacizii reprezinta cele mai importante substante din organismul nostru datorita faptului ca ei stau la baza formarii tuturor proteinelor din corp.

Aminoacizii au un rol esential in constituirea proteinelor pielii (colagenul, cheratina si elastina) si au in special rolul de a regenera celulele si tesuturile, sustinand dezvoltarea si vindecarea acestora.

Numeroase studii clinice au demonstrat faptul ca, actionand in sinergie cu aminoacizii, acidul hialuronic are un rol deosebit de important in sinteza colagenului, estomparea imperfectiunilor pielii (riduri, cicatrici) si la vindecarea mai rapida a leziunilor produse de acnee sau din alte cauze.

Incapand cu varsta de 25 de ani, cantitatea de colagen produsa de pielea noastra se reduce cu 1-1,5% pe an; in consecinta in jurul varstei de 45 de ani detinem aproximativ 75% din totalul de colagen necesar pielii, cu rol in mentinerea aspectului tanar al acesteia.

Acest fenomen se poate petrece chiar si inainte de varsta de 25 de ani (imbatranire prematura), in special in caz de dieta deficitara, fumat, stres, expunere repetata si prelungita la razele UV (soare sau solar), tratamente cu anumite medicamente (in special corticoizi), etc.

Pentru contracarea acestui fenomen se recomanda un tratament local la nivelul profund al pielii, menit sa reactiveze metabolismul celular si sinteza celor doua proteine esentiale pentru sanatatea si frumusetea pielii tale: colagenul si elastina.

De aceea a fost creat Jalupro, un produs injectabil steril care introduce la nivelul profund al pielii un complex special de aminoacizi esentiali (Glicina, L-Prolina, L-Lizina, L-Leucina) + acid hialuronic, 100% biocompatibil pielii tale, menit sa stimuleze productia colagenului si elastinei si implicit reitinerirea vizibila a pielii.

Studiile clinice au demonstrat ca tratamentul cu Jalupro:

Estompeaza ridurile din zona fetei, gatului sau decolteului:

 • Reface tonusul, elasticitatea si densitatea pielii
 • Hidrateaza profund pielea, stimuleaza regenerarea celulara si refacerea tesuturilor

Tratamentul este bine tolerat de toti pacientii si este eficient in combaterea imbatranirii cutanate, rehidratare profunda, atenuarea vergeturilor si in tratamentul alopeciei areate.

Sunt necesare 4 sedinte de de tratament, la interval de 7-10 zile, iar ulterior pentru mentinerea efectului se reface o data sau de 2 ori pe an, iar pentru mentinerea efectului se recomanda refacerea tratamentului de 1-2 ori pe an, in funtie de gradul de imbatranire al pielii si de stilul de viata al pacientului.

Pentru completarea si mentinerea efectului cu Jalupro a fost creata gama Proglyme, cu aceleasi principii acitve:

 • Proglyme Solutie Buvabila cu L-aminoacizi concentrati
 • Proglyme Crema de Fata 2% L-aminoacizi, Acid Hialuronic, Vitamina A si E
 • Proglyme Ser Intensiv 3% L-aminoacizi, Acid Hialuronic, Vitamina A si C
 • Proglyme Gel Contur Ochi 4% L-aminoacizi, Acid Hialuronic, Vitamina C
 • Proglyme Masca Efect Intensiv 4% L-aminoacizi
 • Proglyme Crema de Corp 2% L-aminoacizi, Acid Hialuronic, Ulei de Jojoba

Gama Proglyme este destinata uzului medical si este disponibila si in Clinica de Chirurgie Estetica Dr. Florin Juravle.

Suna chiar acum si fa-ti o programare.

0731.554.554 contact@drflorinjuravle.ro formular de contact

Clinica "Doctor. Florin Daniel Juravle"

Browser-ul folosit este foarte vechi.
Puteti descarca de aici o versiune actualizata: