marirea buzelor permnenta cu implant

O mare provocare in chirurgia plastica si estetica a regiunii periorale este gasirea unei solutii de exceptie pentru marirea permanenta a buzelor.

Permanent lip augmentation with implants

Permanent lip augmentation with implants

Metodele clasice ce folosesc solutii temporare sau permanente pot fi dezamagitoare atit pentru chirurg cit si pentru pacient.

Metodele de marire temporare folosesc de obicei fillere cu acid hialuronic sau grasime autologa. Aceste pot da rezultate nepredictibile referitoare la durata acestor fillere in buze, si necesita tratamente dureroase, repetitive si costisitoare.

Metodele clasice de marire permanenta a buzelor foloseau proceduri ce duc la ingrosarea tesuturilor buzei. Acesta ingrosare putea duce la dificultati si restrictii in efectuarea unor miscari si un aspect nenatural abuzelor.

PERMALIP evita toate aceste neajunsuri, putind aduce o marire apreciabila si naturala a buzelor.

Este singurul implant permanent ce are aprobare de folosire atit in UE cit si in SUA.

PERMALIP este un elastomer de silicon solid dar fin, produs printr-un proces de modelare ce duce la obtinerea unui implant cu o forma naturala si o suprafata neteda.

Acest implant nu se poate rupe sau dezumfla si se poate indeparta oricand.

Procedura de marire a buzelor cu implant de silicon PERMALIP este simpla si rapida. Interventia se poate face cu anestezie locala la nivelul buzelor sau cu sedare.

Se fac doua mici incizii la colturile buzelor. Implanul PERMALIP este trecut printr-un tunel in mijlocul buzei. Procedeul se repeta pentru fiecare buza apoi orificiile sint inchise cu fire absorbabile.

Desi PERMALIP este un implant permanent, el este facut astfel incit sa poata fi indepartat cu usurinta daca pacientul doreste ca buzele sa revina la dimensiunile originale.

Indepartarea implantului nu ia mai mult de 10 minute.

Call right now to schedule.

0731.554.554 contact@drflorinjuravle.ro contact form

"Doctor. Florin Daniel Juravle" Clinic

Browser-ul folosit este foarte vechi.
Puteti descarca de aici o versiune actualizata: