augmentarea glandului penian

Glandul penian este structura cea mai distala a penisului, de forma conica, extrem de sensibila, cu rol esential in buna desfasurare a actului sexual.

Dimensiunile acestuia sufera modificari, la fel ca intreg penisul, triplandu-si adesea volumul in timpul actului sexual. Volumul glandului este cu atat mai mare cu cat gradul de excitatie sexuala este mai pronuntat.

In ultima perioada, in dorinta de a aduce imbunatati substantiale vietii sexuale intr-un cuplu, doctorii esteticieni si nu numai, au constatat ca augmentarea glandului aduce beneficii maxime chiar si fara a creste celelalte dimensiuni ale penisului.

Din cauza structurii si particularitatilor anatomice speciale ale acestei zone, pentru a creste dimensiunile glandului se folosesc doar substante care se resorb in timp, de tipul acidului hialuronic cu densitate mica sau medie.

Cresterea dimensiunilor se face atat la nivelul coroanei glandului cat si asupra capului penisului.

Aceasta interventie nu afecteaza in nici un fel celelalte functii fiziologice ale penisului. Injectarea acestei substante la nivelul capului penisului are ca beneficiu pe langa cresterea dimensiunilor sale, si un altul neasteptat si anume, are un efect favorabil asupra tulburarilor de ejaculare, constituinduse intr-o metoda de tratament pentru ejacularea precoce.

Marirea dimensiunilor glandului duce la cei mai multi dintre pacientii care sufera de aceasta problema, la ameliorarea substantiala a ejacularii precoce, pentru ca aceasta zona devine mai 'rezistenta' la frictiunile normale din timpul actului sexual.

Intrebari frecvente

Care sunt riscurile operatie?

Deoarece aceasta metoda foloseste produsele injectabile de volum folosite si in augmentarea fetei,riscurile interventiei sunt foarte reduse.

Imediat dupa injectare apare inflamatia zonei cu durere si echimoze. Fenomele inflamatorii se estompeaza intr-un interval variabil cuprins intre 3-7 zile.

Reactiile adverse la produsul utilizat sunt rare si minore. Produsul este lent resorbabil si interventia trebuie refacuta dupa aproximativ 9-12 luni.

In ce constau pregatirile preoperatorii?

Inainte de operatie trebuie facuta o toaleta riguroasa a regiunii respective cu apa calda si sapun. Este contraindicata administrare aspirinei sau a altor antiinflamatorii, cel putin 7 zile inainte de injectare pentru a reduce riscul de aparitie a echimozelor si hematoamelor importante.

Anestezia este adesea locala si nu necesita pregatiri speciale preoperatorii din acest punct de vedere.

Daca se doreste anestezie generala atunci pacientul se va prezenta la clinica fara sa fi consumat alimente sau sa fi baut, cu cel putin 6 ore inainte de interventie.

In ce constau ingrijirile postoperatorii?

Dupa operatie sunt indicate aplicatiile reci locale. Medicatia antiinflamatorie sau antibiotica este foarte rar indicata. De asemenea este nevoie sa fie intensificata grija pentru igiena locala prin spalari de 5-6 ori pe zi cu sapun si apa calduta din abundenta.

Cand poate fi reluata activitatea sexuala?

Activitatea sexuala poate fi reluata la 3 zile de la injectare. De obicei simtomatologia locala dispare chiar mai repede de 3 zile. Exista totusi un risc, destul de mic, de migrare a produsului in arii din imediata vecinatate.

Din aceste motive, 3 zile cat timp produsul este inca maleabil este bine sa faceti repaus sexual.

Este o interventie dureroasa?

Interventia nu este dureroasa, injectarea gelurilor de volum se face cu anestezie locala.

Desi tratamentul este foarte eficient, totusi 1% din pacienti nu obtin rezultatele dorite!

Suna chiar acum si fa-ti o programare.

0731.554.554 contact@drflorinjuravle.ro formular de contact

Clinica "Doctor. Florin Daniel Juravle"

Browser-ul folosit este foarte vechi.
Puteti descarca de aici o versiune actualizata: