augmentarea punctului G

Rejuvenarea vaginala este un termen general care se refera la proceduri chirurgicale pentru a ajuta la strangeea si sprijinirea vaginului si a structurilor sale. Aceasta operatie este conceput pentru a strange interiorul canalului vaginal si orificiul vaginal. Chirurgia poate fi o optiune buna atunci cand exercitiile vaginale Kegel nu mai pot restabili forma si tonusul vaginal.

Femeile cauta in general intinerirea vaginala din doua motive:

  • pentru a rezolva simptomele asociate relaxarii pelvine
  • pentru a sporirea sau imbunatatirea functiei sexuale

Dupa nastere, unele femei descopera ca vaginul lor nu se simte sau functioneaza la fel ca si inainte de a avea copii.

Procesul natural de nastere si / sau de imbatranire poate duce la deteriorarea peretilor vaginali si muschilor nu numai la peretele din spate, ci si a muschilor frontali, in jurul deschiderii vaginale si a uretrei, de asemenea.Rezultatul este un canal vaginal relaxat (relaxare vaginala) si / sau o deschidere larga vaginala. Femeile care prezinta aceste probleme percept o diminure a senatiilor in timpul actului sexual.

Aceste femei doresc o solutie de intinerire a vaginului pentru imbunatatirea functiei sexuale.Chiar si femeile care nu au copii pot experimenta aceste probleme din cauza imbatranirii, problemelor hormonale, istoric de fumat, si cresterea in greutate sau pierderea.Procedurile noastre de intinerire vaginala sunt concepute pentru a aborda simptomele de relaxare pelvina si imbunatatirea functiei sexuale pentru femeile care, indiferent de motiv, nu dispun de o integritate arhitecturala optima de ansamblu a vaginului.

Reintinerirea sau ingustarea vaginuluin este o procedura chirurgicala genitala feminina de ingustare a canalului vaginal si intarire a muschilor vaginali.

Organ elastic, vaginul are proprietatea de a-si modifica relativ diametrul, acomodandu-se penetrarii sau nasterii unui copil. Uneori insa, din cauze ereditare, dupa o nastere sau din cauza deformatii in timp, diametrul vaginal se mareste excesiv, iar muschii vaginali isi pierd din rezistenta lor elastic.

La femeile care au avut nasteri naturale muschii vaginali tind sa se relaxeze datorita expansiunii la care au fost supusi in timpul nasterii, rezultatul fiind adeseaa relaxarea si dilatare a muschilor vaginali.

Vaginoplastia sau rejuvenarea vaginala, este o procedura care de obicei corecteaza problemele date de dilatarea canalului vaginal avand ca scop direct imbunatatirea vietii sexuale, nu si a disfunctiilor sexuale. Aceasta procedura mareste tonusul muschilor vaginali si tesuturilor inconjuratoare, rezultand o mai mare putere de contractie si control. De asemenea, diminueaza excesul de mucoasa si reduce diametrul canalului vaginal, fapt ce asigura o senzatie mai puternica in timpul actului sexual.

Întinerire vaginului (vaginoplastie), este o procedura sigura,riscul sangerarii fiind minim si ea poate restaura forma, marimea si tonusul muschilor vaginali, ducand la experiente sexuale imbunatatite. Acest lucru poate fi realizat singur sau in combinatie cu alte proceduri cosmetice tractului genital feminin.Pentru majoritatea pacientelor, acesta tehnica duce la vindecare rapida si reluarea activitatilor de zi cu zi intr-o perioada relativ scurta de timp.

O tehnica relativ noua este vaginoplastia prin utilizarea transferului de grasime proprie (microlipofiling). Aceasta tehnica consta in injectarea de grasime proprie, recoltata de la pacient, dupa o prelucrare speciala si are drept rezultat direct scaderea diametrului canalului vaginal.

Dupa interventia chirurgicala pacinta va putea sa-si reia activitatile curente dupa 4-5 zile si activitatea sexuala dupa 4-6 saptamani.

Vaginoplatia dureaza intre una si doua ore si se efectueaza intr-un centru de chirurgie.Cu toate acestea, este necesar un examen ginecologic complet pentru a stabili cea mai adecvata procedura.

Suna chiar acum si fa-ti o programare.

0731.554.554 contact@drflorinjuravle.ro formular de contact

Clinica "Doctor. Florin Daniel Juravle"

Browser-ul folosit este foarte vechi.
Puteti descarca de aici o versiune actualizata: