chirurgia labiilor mari

Labioplastie de Labia Majora

Aceasta procedura se efectueaza pentru a spori aspectul tanar al labiilor mari si asigurarea unui aspect estetic tineresc si atragator al vulvei.

Pierderea elasticitatii pieii, pierderea de volum, si parul nedorit sunt cele mai frecvente nemultumiri ale femeilor care doresc modificarea aspectului labiilor majora.

Marirea labiilor mari poate oferi un aspect estetic îmbunatatit si tineresc prin transfer autolog de grasime (îndepartarea de grasime prin liposculptura si ftansferul acesteia în labiile mari) sau prin utilizarea de solutii injectabile pe baza de acid hialuronic.

Grasimea este recoltata de pe orice zona convenabila folosind tehnici de liposuctie conventionala.De obicei este necesar mai putin de 50cc de grasime pentru augmentare bilaterala a labiilor mari.Injectii de grasime sunt efectuate cu canule specializate pentru a evita riscul de sangerare.Unele pierderi din volumul de grasime injectat este de asteptat si se anticipeaza necesitatea de sesiuni multiple de transfer de grasime.

Reducerea de Labia Majora.Acest proces de ptoza a labiei mari poate rezulta din nastere, pierderea în greutate, sau de imbatranire.

Pielea in exces este cel mai bine de excizat prin rezectii elipsoidale longitudinale de piele si grasime subcutanata.Hemostaza absoluta este esentiala în acest tesut foarte bine vascularizat si foarte elastic deoarece hematoame mari se pot dezvolta cu usurinta.

Suna chiar acum si fa-ti o programare.

0731.554.554 contact@drflorinjuravle.ro formular de contact

Clinica "Doctor. Florin Daniel Juravle"

Browser-ul folosit este foarte vechi.
Puteti descarca de aici o versiune actualizata: