chirurgia estetica a muntelui lui Venus

Trei tratamente cosmetice sunt disponibile pentru muntele lui Venus.Primul dintre acestea este simplu: epilarea definitiva a parului pubian. Tehnicile si tehnologiile sunt aceleasi cu cele utilizate in alte zone ale corpului si includ laser sau lumina pulsata (IPL), tratamente intense administrate intr-o serie de sesiuni la un interval de cateva luni. Sesiuni multiple sunt necesare, deoarece foliculii de par sunt sensibili la terapie la numai anumite puncte din ciclul lor de crestere si la un moment dat, doar aproximativ 25% din aceste foliculi sunt in faza de necesare. Tehnologiile sunt limitate de gradul de melanina si pigmentarea pielii.

Liposuctia muntelui lui Venus este o procedura comuna pentru tratamentul excesului de grasime si este de obicei realizata in combinatie cu liposuctia abdominala. Tratamentul se ingusteaza in marginea anterioara a labiilor. Anestezia este locala - o solutie de ser fiziologic, lidocaina, epinefrina si bicarbonat de sodiu - este cel mai frecvent tip de anestezic folosit pentru aceasta procedura. Umflarea postoperatorie usoara si usoare echimoze extinse la labiile mari. sunt comune in prima saptamana dupa operatie.

Liftingul muntelui lui Venus este un derivat al tehnicii de abdominoplastie si vizeaza relaxare semnificativa in regiune muntele lui Venus. Liftul pubian se integreaza extrem de bine cu liposuctia muntelui lui Venus.

Suna chiar acum si fa-ti o programare.

0731.554.554 contact@drflorinjuravle.ro formular de contact

Clinica "Doctor. Florin Daniel Juravle"

Browser-ul folosit este foarte vechi.
Puteti descarca de aici o versiune actualizata: